воскресенье, 1 ноября 2015 г.

                   Звіт про роботу на третьому тижні.

         Робота  почалась з виконання завдання по роботі з  Test StrikePlagiarism. Завдання виконала, але не змогла завантажити його на сторінку курсів, тому публікую зараз в блозі. Спочатку я для спроби завантажила 2 документи з сеті Інтернет. Отримала закономірний результат: 
Потім перевірила електронну версію методичних вказівок. Результат виявився не набагато кращий:
       Дуже сподобалась програма - легка та зручна, за виключенням "нюансу", про якій я вже писала: необхідність вручну завантажувати файли в pdf форматі. Хоча, може я щось не так зрозуміла?
     Звіт про виконання ще двох завдань я вже публікувала. А ось враження такі: Дуже насичений, змістовний цікавий і подекуди складний тиждень, що потребував дуже багато часу для виконання завдань. Але як же ж цікаво узнавати щось нове! А ось цього "нового" було дуже багато! Сподіваюсь на плодотворну роботу і далі. Всім удачі!

3 комментария:

  1. Светлана Геннадиевна, Ваши ссылки не работают, вы указали локальный путь к файлам, только на вашем компьютере можно так смотреть эти файлы. Сама интересовалась как можно, кажется нашла, но еще не опробовала)

    ОтветитьУдалить
  2. Светлана Геннадиевна, Ваши ссылки не работают, вы указали локальный путь к файлам, только на вашем компьютере можно так смотреть эти файлы. Сама интересовалась как можно, кажется нашла, но еще не опробовала)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Уже поправила. Не думала, что при сохранении на свой компьютер ссылки могут меняться.

      Удалить